Olemme isännöitsijäsi
Helsinki-Vantaalla

Avoin Isännöinti Oy on asuinkiinteistöjen isännöintiin erikoistunut isännöitsijätoimisto ja olemme yli kymmenen vuoden ajan rakentaneet parempaa asumista asiakkaillemme lukuisten peruskorjaushankkeiden kokemuksella.

Erottaudumme isännöinnissä yksilöllisellä palvelulla ja meillä asukkaat voivat asioida suoraan oman isännöitsijän kanssa ilman välikäsiä, jonottamista tai juoksuttamista. Me hoidamme hommat paremmin.

Yksilöllisyys

Pieni isännöintiyritys pystyy mukautumaan asiakkaidensa tarpeisiin toimimalla jo hyväksi havaittujen yhteistyökumppanien kanssa, mukauttamalla palveluaan taloyhtiön rytmiin sekä raportoimaan hallituksen tärkeäksi kokemista asioista.

Viestintä

Me huolehdimme että asukkaat saavat tietoa mitä talossa tapahtuu ja tarjoamme siihen ajanmukaiset sähköiset kanavat. Asukasviestintä on meille yksi osa palveluamme, jolloin se on mukana isännöitsijän arjessa ja huomioidaan toiminnan suunnittelussa.

Raportointi

Isännöitsijälläkin on esimiehensä ja hallituksen tehtävänä on luoda suuntaviivat hyvälle isännöinnille. Me toteutamme sovitut suuntaviivat ja raportoimme edistymisestä suoraan hallitukselle. Hallituksella on käytössään näkymä taloyhtiön asiakirjoihin.

Löydät meidät Vantaan Aviapoliksesta mutta olet nähnyt meidät muuallakin

Toimistomme sijaitsee kasvavalla Aviapoliksen toimisto- ja asuinalueella, aivan lentoaseman kupeessa, Kehäradan aseman vieressä. Toimimme pääkaupunkiseudulla asuinkiinteistöjen isännöitsijänä, mutta olet nähnyt meidät myös Hämeenlinnassa ja Tampereella.

Kokouksia varten tarjoamme hyvät puitteet Aviapoliksen toimistossamme mutta istumme tarvittaessa kokouksia myös taloyhtiöiden kerhotiloissa.

Kun tulet tapaamaan meitä toimistolle, toivomme että sovit tapaamisesta etukäteen jotta osaamme odottaa sinua. Aulassa sinua palvelee toimistotalon assistentit.

[kormo_brands_wrapper][kormo_brand_items brand_image=”2467″][kormo_brand_items brand_image=”2494″][kormo_brand_items brand_image=”2466″][kormo_brand_items brand_image=”2464″][kormo_brand_items brand_image=”2465″][/kormo_brands_wrapper]