Isännöintipalvelumme


Etsitkö isännöitsijää joka oikeasti hoitaa hommat?

Avoin Isännöinti on ratkaisu taloyhtiölle joka haluaa isännöitsijän hoitamaan hommat sovitusti ja asiantuntemuksella. Meille avoimuus ja yhteistyökyky ovat ensisijaisen tärkeä osa isännöintiä, joka asiakkaamme myös kokeee tärkeäksi ja joka on ollut ensisijainen syy valita meidät isännöitsijäksi.


Asiantuntijuus ratkaisee
Oma isännöitsijäsi on hallituksen asiantuntija, joka hoitaa sovitut hommat ja kertoo oman näkemyksensä vaikkei se olisikaan samansuuntainen hallituksen kanssa. Se on meidän mielestä asiantuntijuutta.


Asukasviestintä ykkössijalla
Asukasviestintä on meille ykkösasia ja siihen on ajanmukainen tekniikka sekä toimintamalli. Asukasmobiili on palvelu asukkaan älylaitteessa joka huolehtii että tieto kulkee.


Talous hallinnassa
Sähköinen taloushallinto tarjoaa hallitukselle ja isännöitsijälle ajantasaisen tiedon sekä tehokkaan vastikkeiden perinnän. Aikana jolloin rahoituslainojen määrät ovat suuria on tärkeää tietää saatavien tilanne.

Hallituksella kaikki tieto
Extranetin kautta hallitus näkee kotikoneeltaan ajantasaisen taloustilanteen, voi selata taloyhtiön tietoja sekä asiakirjoja yksittäisiä laskuja myöten. Isännöintilaskut hallitus hyväksyy etukäteen sähköisesti.