Asukas


Me olemme sitä varten että sinun asuminen on mukavampaa

Avoin Isännöinti hoitaa sinun taloyhtiösi hallintoa, huolehtii että talossa asiat sujuvat ja asuminen on turvallista. Talossa toimii meidän lisäksi myös kiinteistöhuolto joka vastaa talon kunnossapidosta, talotekniikan toimivuudesta sekä siisteydestä. Laajakaistayhteys tai kaapelitelevisio ovat palveluja, jotka tuottaa ulkopuolinen palveluntarjoaja ja joiden vikatilanteet ja sopimusasiat hoituvat valitsemasi operaattorin asiakaspalvelussa.

Asukasmobiili on asukkaan ja isännöitsijän välinen viestintäväline joka on kaikkien taloyhtiöissämme asuvien käytössä. Joko omalta kotikoneelta tai asentamalla ilmaisen sovelluksen Android tai iOS älylaitteeseen.


Asukasmobiilin on asukkaiden ja isännöitsiätoimiston välinen viestintäkanava, jonka kautta voit ottaa yhteyttä isännöitsijään, lukea asukastiedotteita, taloyhtiön ohjeita, katsoa autopaikka- tai saunavuorolistat sekä jättää virtuaalisen heippalapun sähköiselle ilmoitustaululle.

Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia asukasmobiiliin saat ne ilmoittautumalla asukkaaksi.

Siirry asukasmobiiliin

Uusi asukas, ilmoita meille muutostasi taloon niin avaamme asukasmobiilin käyttöösi. Muistathan että sinun pitää tehdä vielä erillinen muuttoilmoitus huoltoyhtiölle jotta saat uuden nimen oveen ja ilmoitustaululle.Käytäthän ensisijaisesti asukasmobiilin suojattua viestintää ottaessasi yhteyttä isännöitsijään. Mikäli sinulla ei ole vielä käytössä asukasmobiilia voit lähettää meille viestin alla olevalla verkkolomakkeella.